Cotlet de porc cu mustar de dijon

Cotlet de porc cu mustar de Dijon
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Cotletele de porc se condimenteaza cu sare si piper.
    Se ung cu mustarul de Dijon si presaram peste ele o lingura cu rozmarin si zaharul brun.
    Cartofii se taie felii.

    Intr-o tava unsa cu ulei aranjam cartofii pe care ii stropim cu ulei de masline,
    Ii condimentam cu sare si piper si presaram o lingura de rozmarin.
    Se dau la cuptor pentru 20 minute, dupa care asezam cotletele de porc si mai dam la cuptor pentru ~ 40 minute.
    La jumatatea timpului (dupa 20 minute) intoarcem cotletele de porc.

    Bon Appetit!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

In loc de zahar ,se poate folosi miere de albine?

abuz

anonymous

Buun

abuz

anonymous

Bine zis,excelent!

abuz