Cotlet de porc cu smantana

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Cotletele de porc se spala, se usuca cu un prosop de hartie, se sareaza, apoi se pun la prajit in ulei incins.
  • Cand se rumenesc usor se scot pe un prosop de hartie .Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3-4 linguri de ulei in care prajit cotletele.
  • Amidonul/faina se amesteca cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se dizolva cu o ceasca de apa.
  • Cand ceapa incepe sa se rumeneasca adaugam amidonul dizolvat in apa si amestecam usor pana incepe sa se ingroase.
  • Cand amestecul s-a ingrosat adaugam cotletele prajite si le lasam sa se patrunda putin, dupa care adaugam smantana si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
  • Cotletele se servesc imediat cu cartofi natur, piure de cartofi sau sote de legume.
laviustefLaviustef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este simpla si repede de facut.

abuz

anonymous

E pe gustul meu....sper sa-i placa si sotului meu care-i innebunit dupa sosurile de smantana si carnitaaaaa

abuz

anonymous

Fbunaaaaaaa

abuz