-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Cotlete
-
Cotlete de porc
-
Cotlet de porc cu smantana
Cotlet de porc cu smantana
Preparare
-
Cotletele de porc se spala, se usuca cu un prosop de hartie, se sareaza, apoi se pun la prajit in ulei incins.
-
Cand se rumenesc usor se scot pe un prosop de hartie .Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3-4 linguri de ulei in care prajit cotletele.
-
Amidonul/faina se amesteca cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se dizolva cu o ceasca de apa.
-
Cand ceapa incepe sa se rumeneasca adaugam amidonul dizolvat in apa si amestecam usor pana incepe sa se ingroase.
-
Cand amestecul s-a ingrosat adaugam cotletele prajite si le lasam sa se patrunda putin, dupa care adaugam smantana si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
-
Cotletele se servesc imediat cu cartofi natur, piure de cartofi sau sote de legume.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este simpla si repede de facut.
E pe gustul meu....sper sa-i placa si sotului meu care-i innebunit dupa sosurile de smantana si carnitaaaaa
Fbunaaaaaaa