Cotlet de porc cu smantana
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Cotletele de porc se spala, se usuca cu un prosop de hartie, se sareaza, apoi se pun la prajit in ulei incins.
- Cand se rumenesc usor se scot pe un prosop de hartie .Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3-4 linguri de ulei in care prajit cotletele.
- Amidonul/faina se amesteca cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se dizolva cu o ceasca de apa.
- Cand ceapa incepe sa se rumeneasca adaugam amidonul dizolvat in apa si amestecam usor pana incepe sa se ingroase.
- Cand amestecul s-a ingrosat adaugam cotletele prajite si le lasam sa se patrunda putin, dupa care adaugam smantana si mai lasam sa fiarba 2-3 minute.
- Cotletele se servesc imediat cu cartofi natur, piure de cartofi sau sote de legume.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este simpla si repede de facut.
anonymous
E pe gustul meu....sper sa-i placa si sotului meu care-i innebunit dupa sosurile de smantana si carnitaaaaa
anonymous
Fbunaaaaaaa