Petitchef

Cotlet de porc cu bere

O reteta interesanta

Altele
4 porții
15 min
1 h 20 m
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam bine carnea si o punem la fiert in apa cu sare circa 30 minute.
  • Intr-o tava unsa cu putin ulei adaugam cotletul condimentat cu sare, piper si rozmarin.
  • Completam cu o cana de apa si lasam la cuptor aproximativ o ora (stropind cu bere de fiecare data cand scade apa). Daca mai este nevoie mai adaugam o cana sau doua de apa
  • Servim alaturi de cartofi natur sau copti.


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 21/03/2024

In primul rand, daca ai fiert-o, pa, orice condiment i-ai pune dupa aceea, tot gust de carne fiarta o sa aiba. Habar nu am ce e in capul celor care, atunci cand fac o friptura, fierb intai carnea. Pai, nu mai are nicio treaba cu friptura si o sa aiba gust doar de carne fiarta. Tot sucul carnii care ar fi dat gustul si aroma fripturii a ramas in apa in care a fiert. In al doilea rand, pentru o friptura buna si frageda, la cuptor, cotletul(muschiul file) nu este cel mai indicat pentru ca este o carne alba prea slaba ca sa fie frageda si se face talpa la cuptor. Cea mai buna carne de porc pentru friptura la cuptor este pulpa de porc sau ceafa, iar cui ii place mai grasa, chiar fleica. Cotletul de porc este foarte bun pentru snitele, cordon bleu, rulade, prajit rapid in felii mai groase sau pus doar putin pe gratar atat cat sa nu iasa tot sucul din el si sa se usuce. La cuptor, intotdeauna va fi fad, iasca, orice condiment i-ai pune si cu orice l-ai unge cu atat mai mult daca-l mai si fierbi, ceea ce e o mare prostie!

(1) (0) Abuz
04/08/2013

E fff buna se prepara usor

(0) (0) Abuz
gabem1959, 24/05/2013

'

(0) (0) Abuz
23/05/2013

Daca fierbi carnea ca pentru bors ii pierzi tot gustul.

(1) (0) Abuz
22/05/2013

Eu o fac fara sa fierb cotletele.

(0) (0) Abuz
22/05/2013

Simpla si nici nu trebuie o gramada de ingrediente!

(0) (0) Abuz
22/05/2013

Sper sa fie fb pe cit de usor se prepara!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează