Cotlet de porc cu bere

Cotlet de porc cu bere
Altele
4 porții
Ușor
1 h 35 m

O reteta interesanta


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 h 20 m


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 21/03/2024

In primul rand, daca ai fiert-o, pa, orice condiment i-ai pune dupa aceea, tot gust de carne fiarta o sa aiba. Habar nu am ce e in capul celor care, atunci cand fac o friptura, fierb intai carnea. Pai, nu mai are nicio treaba cu friptura si o sa aiba gust doar de carne fiarta. Tot sucul carnii care ar fi dat gustul si aroma fripturii a ramas in apa in care a fiert. In al doilea rand, pentru o friptura buna si frageda, la cuptor, cotletul(muschiul file) nu este cel mai indicat pentru ca este o carne alba prea slaba ca sa fie frageda si se face talpa la cuptor. Cea mai buna carne de porc pentru friptura la cuptor este pulpa de porc sau ceafa, iar cui ii place mai grasa, chiar fleica. Cotletul de porc este foarte bun pentru snitele, cordon bleu, rulade, prajit rapid in felii mai groase sau pus doar putin pe gratar atat cat sa nu iasa tot sucul din el si sa se usuce. La cuptor, intotdeauna va fi fad, iasca, orice condiment i-ai pune si cu orice l-ai unge cu atat mai mult daca-l mai si fierbi, ceea ce e o mare prostie!

(1) (0) abuz
04/08/2013

E fff buna se prepara usor

(0) (0) abuz
gabem1959, 24/05/2013

'

(0) (0) abuz
23/05/2013

Daca fierbi carnea ca pentru bors ii pierzi tot gustul.

(1) (0) abuz
22/05/2013

Eu o fac fara sa fierb cotletele.

(0) (0) abuz
22/05/2013

Simpla si nici nu trebuie o gramada de ingrediente!

(0) (0) abuz
22/05/2013

Sper sa fie fb pe cit de usor se prepara!

(0) (0) abuz



+