ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS.....
INGREDIENTE PENTR RULADA
O BUCATA COTLET DE PORC
PROSCIUTTO CRUDO
ARDEI GRAS ROSU
2 FIRE CEAPA VERDE
O CEAPA ROSIE
CATIVA CATEI DE USTUROI
PUTIN UNT
SARE SI PIPER
PREPARARE:
COTLETUL DE PORC L-AM TAIAT PE LUNGIME SI L-AM TRANSFORMAT IN 2 FASII MAI SUBTIRI PE CARE LE-AM SARAT SI PIPERAT.
PE FICARE FASIE AM PUS BUCATELE DE PROSCIUTTO ,CATEVA FASII DE ARDEI GRAS SI UN FIR DE CEAPA VERDE TAIAT IN 3.
AM RULAT FASIILE SI LE-AM FIXAT CU SCOBITORI.LE-AM ASEZAT INTR-UN VAS , AM PUS PRINTRE O CEAPA ROSIE TAIATA MARE, CATIVA CATEI DE USTUROI, AM PUS BUCATELE DE UNT DEASUPRA SI 2-3 STROPI DE APA.
AM ACOPERIT VASUL CU FOLIE DE ALUMINIU SI L-AM INTRODUS LA CUPTOR,180 DE GRADE, PANA S-A PATRUNS BINE CARNEA, APROXIMATIV 45 DE MINUTE.
CARNEA A IESIT SUPER BUNA, A LUAT GUST DE LA PROSCIUTTO, ARDEI GRAS SI CEAPA....IAR UNTUL A FRAGEZIT-O PUTIN.
INGREDIENTE PENTRU CARTOFI COPTI:
IN JUR DE 500 GR DE CARTOFI MICI(BABY POTATOES)
SARE,PIPER
UNT
OREGANO
PREPARARE:
CARTOFII SE SPALA BINE SI SE TAIE IN 4.SE SAREAA SI PIPEREAZA SI SE PRESARA PUTIN ORAGANO PESTE.
SE PUN INTR-UN VAS, PESTE PUNEM BUCATELE DE UNT SI SE INTRODUC LA CUPTOR, IN JUR DE 20-30 DE MINUTE.
PENTRU CARTOFI SE FACE UN SOS DE MARAR:
INTR-O CRATICIOARA SE PUNE UN CUB DE UNT LA TOPIT SI SE ADAUGA O LINGURA DE FAINA.SE LASA SA SE RUMENEASCA UN PIC FAINA ,DUPA CARE PUNEM O CANA DE LAPTE, AMESTECAM BINE SI ADAUGAM SI IN JUR DE 200 GR CREMA DE BRANZA.
SE SAREAZA SI PIPERAEZA , SE LASA SA DEA 2-3 CLOCOTE IAR LA SFARSIT ADAUGAM O MANA BUNA DE MARAR PROASPAT TOCAT...HMMM ESTE SUPER BUN SI MERGE DE MINUNE CU CARTOFII.
PE O FARFURIE PUNETI 2-3 FELII DIN RULADA DE CARNE, CARTOFII COPTI LANGA, IAR PESTE CARTOFI PUNETI 2-3 LINGURI DE SOS......SUPER BUN!
POFTA BUNA!