Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 500 g carne de porc macinata(sau de vaca sau de miel sau un mix) 1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine...
Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Ingrediente: 300 g sunca de porc sau de pui 3 oua 250 g faina de grau 150 ml lapte sau apa 150 g cascaval sau parmezan ras 50 g masline fara samburi 150 g feta...
Ingrediente: Pentru biscuiti - 600 g faina - 200 g zahar pudra - 2 oua - 300 g untura de porc - coaja razalita de la o lamaie - 1 praf de copt Pentru crema -...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: pt aluat: 400 g smantana 200 g untura de porc sau margarina ori unt 650 g faina - 2 galbenusuri 1 varf de cutit sare 1 praf de copt pt umplutura: 4...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec vita si porc, 4 oua, usturoi, 4 lg faina de grau, sare, piper, masline negre si verzi , jumatate de ardel gras,...
Ingrediente: 250 g unt 3 galbenusuri de ou 500 g faina cernuta coaja de la o lamaie esenta de vanilie cam 5 Lg (linguri) de smantana sau cat inghite aluatul...
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 6 oua 2 catei de usturoi 500 g carne tocata amestec (vita si porc) 2 cepe 500 ml bere blonda cascaval ulei pentru calit si...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 250 g margarina Rama maestro 3 galbenusuri de ou 500 g faina cernuta coaja de la o lamaie esenta de vanilie cam 5 Lg de smantana sau cat inghite...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 7 g drojdie 100 ml lapte 100 g branza de vaci 50 g margarina la pachet 2 oua sare Pentru umplutura: 300 g pulpa de porc 2...
Ingrediente: oua, pate din ficat de pasare sau porc, maioneza, mustar, sare, piper salata verde pentru decor ardei galbeni, rosii si verzi (asa am ornat eu...
Ingrediente: 600-700 g carne tocata de porc 3 feliute de paine inmuiata in apa/lapte 2 oua o legatura ceapa verde o legatura patrunjel 3-4 catei usturoi pisat...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau...