Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 500 g carne de porc macinata(sau de vaca sau de miel sau un mix) 1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine...
Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Ingrediente: 300 g sunca de porc sau de pui 3 oua 250 g faina de grau 150 ml lapte sau apa 150 g cascaval sau parmezan ras 50 g masline fara samburi 150 g feta...
Ingrediente: Pentru biscuiti - 600 g faina - 200 g zahar pudra - 2 oua - 300 g untura de porc - coaja razalita de la o lamaie - 1 praf de copt Pentru crema -...
Ingrediente: pt aluat: 400 g smantana 200 g untura de porc sau margarina ori unt 650 g faina - 2 galbenusuri 1 varf de cutit sare 1 praf de copt pt umplutura: 4...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec vita si porc, 4 oua, usturoi, 4 lg faina de grau, sare, piper, masline negre si verzi , jumatate de ardel gras,...
Ingrediente: 250 g unt 3 galbenusuri de ou 500 g faina cernuta coaja de la o lamaie esenta de vanilie cam 5 Lg (linguri) de smantana sau cat inghite aluatul...
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 6 oua 2 catei de usturoi 500 g carne tocata amestec (vita si porc) 2 cepe 500 ml bere blonda cascaval ulei pentru calit si...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 7 g drojdie 100 ml lapte 100 g branza de vaci 50 g margarina la pachet 2 oua sare Pentru umplutura: 300 g pulpa de porc 2...
Ingrediente: oua, pate din ficat de pasare sau porc, maioneza, mustar, sare, piper salata verde pentru decor ardei galbeni, rosii si verzi (asa am ornat eu...
Ingrediente: 600-700 g carne tocata de porc 3 feliute de paine inmuiata in apa/lapte 2 oua o legatura ceapa verde o legatura patrunjel 3-4 catei usturoi pisat...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau...