Cornulete cu smantana umplute cu nuca

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

pt aluat:

pt umplutura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Untura se freaca cu jumatate din faina, se pun restul de ingrediente si se framanta un aluat mai moale, la nevoie se mai adauga faina, daca aluatul e prea moale sau cateva picaturi de lapte daca e prea tare.
    il lasam la frigider timp de 1 ora.
  • Facem umplutura: albusurile se bat spuma cu zaharul, se pune nuca si esentele.
  • Pe masa infainata intindem aluatul mai subtirel, cam de 3-4 mm. apoi il decupam cu ajutorul unei forme sau cani .Punem cate un varf de lingurita din compozitia cu nuca pe fiecare bucatica si le pliem, apasam putin cu degetele capetele, apoi cu dintii unei furculite sa se lipeasca bine.
  • Se coc circa 20min, pana se rumenesc putin pe marginii, nu le lasa-ti prea mult. se tavalesc prin zahar pudra.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super bune, multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yami yami!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ami place

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acum le fac

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Super!!!

abuz

anonymous

EZCELENTE

abuz

anonymous

Dragutz, voi incerca si eu, sper sa imi iasa la fel de bine ca ale tale. :-*

abuz

anonymous

Excelente felicitari!

abuz
  • pagina 1 / 2