Cornulete cu smantana umplute cu nuca
Ingrediente
4
pt aluat:
pt umplutura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Untura se freaca cu jumatate din faina, se pun restul de ingrediente si se framanta un aluat mai moale, la nevoie se mai adauga faina, daca aluatul e prea moale sau cateva picaturi de lapte daca e prea tare.
il lasam la frigider timp de 1 ora. - Facem umplutura: albusurile se bat spuma cu zaharul, se pune nuca si esentele.
- Pe masa infainata intindem aluatul mai subtirel, cam de 3-4 mm. apoi il decupam cu ajutorul unei forme sau cani .Punem cate un varf de lingurita din compozitia cu nuca pe fiecare bucatica si le pliem, apasam putin cu degetele capetele, apoi cu dintii unei furculite sa se lipeasca bine.
- Se coc circa 20min, pana se rumenesc putin pe marginii, nu le lasa-ti prea mult. se tavalesc prin zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super bune, multumesc!
am gătit această rețetă
anonymous
Yami yami!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Ami place
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Acum le fac
anonymous
Super
anonymous
Super!!!
anonymous
EZCELENTE
anonymous
Dragutz, voi incerca si eu, sper sa imi iasa la fel de bine ca ale tale. :-*
anonymous
Excelente felicitari!
Punctează această reţetă