Cornulete cu nuca
Ingrediente
4
Foaia:
Umplutura:
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se framanta ingredientele de la aluat pana nu se mai lipesc de maini si nici de peretii vasului.
- Se lasa 15-20 minute sa se odihneasca timp in care facem umplutura. Nucile tocate se amesteca cu cacaua, zaharul si albusurile batute spuma.
- Se ia din aluat si se intinde foaie de cel putin jumatate de centimetru, se taie in patrate, la unul din capete punem umplutura si cateva stafide si rulam.
- Se pun intr-o tava neunsa, la cuptorul preincalzit si se coc la foc potrivit cam 20 de minute.
- Se scot din tava cand sunt usor rumenite si se pun pe platou.
- Pot fi servite simple sau pudrate cu zahar vanilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Rau
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt deliciose
anonymous
Cred ca vor fi excelente
anonymous
Superba...
Punctează această reţetă