Aluatul:Branza, margarina moale, ouale si putina sare se freaca spuma. Drojdia se pune in laptele caldut si se lasa 10 min. apoi se adauga peste compozitia anterioara . Se amesteca si se incorporeaza faina. Framantam bine aluatul il invelim in folie si il punem in frigider jumatate de ora, timp in care preparam umplutura.
Carnea si slanina se toaca marunt, se condimenteaza cu sare, piper, curry si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce devine aurie se adauga ceapa taiata solzisori finuti usturoiul zdrobit in coaja sub lama cutitului si ardeii dati prin robot.Se intoarce carnea iar gand e aproape gata adaugam boiaua si scoatem usturoiul. Se lasa la racit.
Din aluat intindem o foaie de cca 1-2 cm, se decupeaza cercuri mai mari si pe fiecare cerculet punem umplutura. Se impaturesc cercurile si se lipesc marginile. Se dau la cuptorul preincalzit pe o tava tapetata cu hartie de copt, la inceput la foc mic apoi la foc potrivit pana devin aurii.Se pot servi ca aperitiv.