Rulada cu carne si spanac
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Spanacul se fierbe si se lasa la scurs ,apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul .carnea ,ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna.
- Pe o folie de aluminiu ,se presara putina faina ,se intinde compozitia de carne ,deasupra presarat putina boia dulce (optional) ,se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei.
- Ruloul obtinut invelit in folie si apoi pus intr-o tavita dat la cuptor 30 minute .Dupa cele 30minute , scos si dezvelit din folie ,apoi mai lasat 15 minute sa se rumeneasca.
- Scos , lasat putin sa se raceasca si invelit in aluat de foetaj.Uns aluatul cu ou si pus ruloul apoi uns si deasupra cu ou si presarat putin mac.Dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.Si o sectiune din rulada mea cu spanac.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
MARIA
CU SIGURANTA VOI FACE ACEASTA RETETA.
Mihaela
Foarte buna!
anonymous
Am sa-l incerd acum de sarbatori si sper sa fie bun.
anonymous
Arata bestial
anonymous
Prefer hartia de copt :) aluminiul nu este bun...
anonymous
Foarte simplu de facut!
anonymous
FOARTE DELICIOS
anonymous
Foarte bun
Punctează această reţetă