Amestecam toate ingredientele(fara oul pt uns rulada), framantam bine, apoi asezam compozitia intro forma de chec unsa cu untura sau ulei, tapetata cu faina, ungem rulada cu oul batut, folosind o pensula si coacem cam 45 de minute in cuptorul preincalzit. Precizare-timp de preparare:15 minute; timp de coacere: 45 minute; timp total necesar: 1 ora.
De cate ori am facut aceasta rulada ! Este deosebita. Am facut-o si cand mi-a ramas compozitie de la sarmale - chiar daca avea si putin orez, am adaugat doar marar si patrunjel.
Comentarii (25):
Numi place nu sa primit ei si mai rulada
Buuuuuna !!!!!
De cate ori am facut aceasta rulada ! Este deosebita. Am facut-o si cand mi-a ramas compozitie de la sarmale - chiar daca avea si putin orez, am adaugat doar marar si patrunjel.
Incerc acum,suna excelent
Cum sa nu fie buna?
Usoara si gustoasa.
AM SO INCERC...
Cred ca este gustoasa...trebuie încercat..
Este foarte gustoasa
Foarte usor de facut