Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
Este un aperitiv delicios, dar poate fi si un fel principal de mancare , insotit de o garnitura de legume.
Ingrediente
4
Umplutura:
Preparare
Preparare35 min
Gătire45 min
- Punem faina si oul intr-un vas si framantam un aluat ca pentru taitei/paste.
- Intr-o tigaie calim ceapa in 2 linguri de ulei, adaugam carnea , cateva linguri de supa sau apa, acoperim si gatim 10min. Descoperim si adaugam, bulionul, cimbrul , mai lasam pe foc cateva minute. Potrivim de sare si piper, apoi lasam sa se raceasca.
- Pe suprafata presarata cu faina, intindem o foie subtire, asezam feliile de cascaval,repartizam uniform umplutura de carne, punem la un capat carnatul (cabanosul), si rulam cu atentie.
- Tapetam o tava, asezam rulada, ungem cu ou batut , apoi presaram branza rasa(cascaval) si oregano.
- Dam la cuptor , pana se rumeneste frumos pe deasupra, 30-35min. la foc potrivit (180*C).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: