Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Este un aperitiv delicios, dar poate fi si un fel principal de mancare , insotit de o garnitura de legume. ​

Ingrediente

4

Umplutura:

Preparare

Preparare35 min
Gătire45 min
  • Punem faina si oul intr-un vas si framantam un aluat ca pentru taitei/paste.
  • Intr-o tigaie calim ceapa in 2 linguri de ulei, adaugam carnea , cateva linguri de supa sau apa, acoperim si gatim 10min. Descoperim si adaugam, bulionul, cimbrul , mai lasam pe foc cateva minute. Potrivim de sare si piper, apoi lasam sa se raceasca.
  • Pe suprafata presarata cu faina, intindem o foie subtire, asezam feliile de cascaval,repartizam uniform umplutura de carne, punem la un capat carnatul (cabanosul), si rulam cu atentie.
  • Tapetam o tava, asezam rulada, ungem cu ou batut , apoi presaram branza rasa(cascaval) si oregano.
  • Dam la cuptor , pana se rumeneste frumos pe deasupra, 30-35min. la foc potrivit (180*C).
MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/01/2015

Este ff. buna

(0) (0) abuz