Rulada din carne tocata
Un aperitiv consistent si usor de facut.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
-
Rulada portugheza cu portocale
-
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
-
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cu faina, cu usturoiul pisat, sarea si piperul si se intinde pe hartie sau pe folie alimentara, pentru a se putea rula usor.
- Alte 2 oua se fierb si se taie in patru, se pun pe foaia de carne impreuna cu cascavalul ras, maslinele taiate si ardelul taiat fidelute.
- Se ruleaza, se unge cu putin ou si presoara seminte de susan, se da cuptor cca o ora. Se taie rece ca sa nu se desfaca. Sa aveti pofta!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!