Ingrediente: 0,500 kg carne tocata 1 ceapa 3 catei usturoi ulei pentru prajit 150 g pasta de rosii 200 g cascaval sare,piper,cimbru 1 ou 6 clatite fara zahar...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec vita si porc, 4 oua, usturoi, 4 lg faina de grau, sare, piper, masline negre si verzi , jumatate de ardel gras,...
Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina o cana apa calda(250g) 25 g drojdie 1 lingurita sare 700 g carne tocata un borcanel de ciuperci champignon taiate(150g) 3...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 6 oua 2 catei de usturoi 500 g carne tocata amestec (vita si porc) 2 cepe 500 ml bere blonda cascaval ulei pentru calit si...
Ingrediente: macaroane carne tocata de vita (sau de orice alt fel) o ceapa un morcov o felie de telina o rosie pasta de tomate un pahar de vin rosu cimbru boia...
Ingrediente: 2 painici-bagheta sau 6 felii de paine feliata 350 g carne tocata amestec 1 ceapa 2 linguri ulei 50 g branza topita cu ciuperci sau smantana 3...
Ingrediente: 600-700 g carne tocata de porc 3 feliute de paine inmuiata in apa/lapte 2 oua o legatura ceapa verde o legatura patrunjel 3-4 catei usturoi pisat...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...