Petitchef

Caneloni cu carne tocata

Aperitiv
6 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se prepara clatitele asa cum este explicat in tehnica de preparare a clatitelor sau in reteta de caneloni cu pui si spanac unde puteti gasi mai multe imagini despre cum se prepara caneloni.
  • Se prepara umplutura.Se taie ceapa si usturoiul marunt si se prajesc in ulei. Se adauga carnea , se prajeste un pic si se adauga sarea , piperul si cimbrul. Se adauga 50 gr de pasta de rosii iar cand incepe sa fiarba se adauga un ou si se amesteca bine.
  • Se umple fiecare clatita cu tocatura preparata , se ruleaza astfel incat capetele sa fie si ele bagate inauntru , si se pun intr-o tava in care s-a pus o lingura de pasta de rosii ca sa nu se lipesca caneloni .
  • Se toarna pe deasupra restul de pasta de rosii peste care se pune cascavalul razalit.Se baga la cuptorul preincalzit la 210 grade pana cand se rumeneste cascavalul de deasupra.


Poze

Caneloni cu carne tocata
Caneloni cu carne tocata - poza 2
Caneloni cu carne tocata - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/10/2016

Daca nu stii sa scrii corect "cannelloni", din cauza inculturii tale foarte vaste, mai bine le spui simplu, "clatite"!

(0) (1) Abuz
19/04/2012

Destul de gustos

(0) (0) Abuz
12/11/2011

Excelent!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează