Paste cu carne tocata

O reteta simpla si gustoasa
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana devine aurie; adaugam carnea si o lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugam ciupercile si condimentele. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute.
- Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, sosul de rosii, patrunjelul si cascavalul/parmezanul ras si le dam la cuptor 10 minute. - Se servesc calde si, dupa preferinte, cu smantana.
Pofta buna !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
14/12/2014
Am incercat aceasta reteta si "de post" inlocuind carnea cu soia granule, pe care,dupace le-am fiert cu diverse mirodenii le-am amestecat cu ceapa calita si condimente pentru carne.Au fost foarte gustoase.
am gătit această rețetă
22/10/2013
Am urmat intocmai reteta si mi-a iesit perfect m-a laudat sotia!
am gătit această rețetă