Paste cu carne tocata

Paste cu carne tocata
Felul principal
8 porții
Ușor
1 h 10 m

O reteta simpla si gustoasa

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana devine aurie; adaugam carnea si o lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugam ciupercile si condimentele. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute.
  • Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
    Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, sosul de rosii, patrunjelul si cascavalul/parmezanul ras si le dam la cuptor 10 minute.
  • Se servesc calde si, dupa preferinte, cu smantana.

    Pofta buna !
DanMonicaDanMonica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 7

anonymous

Am incercat aceasta reteta si "de post" inlocuind carnea cu soia granule, pe care,dupace le-am fiert cu diverse mirodenii le-am amestecat cu ceapa calita si condimente pentru carne.Au fost foarte gustoase.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

I've done it and it's goooood! :D

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mmm azi incerc si eu...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am urmat intocmai reteta si mi-a iesit perfect m-a laudat sotia!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicious

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

750 g carne tocata sau paste????

abuz

anonymous

E foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 7