Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana devine aurie; adaugam carnea si o lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugam ciupercile si condimentele. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs. Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, sosul de rosii, patrunjelul si cascavalul/parmezanul ras si le dam la cuptor 10 minute.
Se servesc calde si, dupa preferinte, cu smantana.
Am incercat aceasta reteta si "de post" inlocuind carnea cu soia granule, pe care,dupace le-am fiert cu diverse mirodenii le-am amestecat cu ceapa calita si condimente pentru carne.Au fost foarte gustoase.
Comentarii (69):
Am incercat aceasta reteta si "de post" inlocuind carnea cu soia granule, pe care,dupace le-am fiert cu diverse mirodenii le-am amestecat cu ceapa calita si condimente pentru carne.Au fost foarte gustoase.
I've done it and it's goooood! :D
Super
Mmm azi incerc si eu...
Am urmat intocmai reteta si mi-a iesit perfect m-a laudat sotia!
Foarte bun
Delicious
Foarte bun
750 g carne tocata sau paste????
E foarte bun