Paste cu carne tocata

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Paste cu dovleac și carne din cârnați
-
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
-
Paste cu scoci saint-jacques, un preparat elegant și rafinat!
-
Paste alla boscaiola, fel principal ideal pentru mesele de toamnă și iarnă
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se prajeste ceapa si usturouil in de ulei de masline pana devin aurii. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine.
- Se adauga si rosiile zdrobite si sosul de rosii si se amesteca.Se adauga putina apa si se fierbe 45 de minute, cel putin. Se condimenteaza sosul dupa gust.
- Se fierbe apa pentru paste si se fierb 8 - 10 minute. Se clatesc in apa rece si se scurg.Se toarna sosul peste paste si se adauga parmezan ras.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
02/05/2020
Nu-i obligatoriu să fie spaghete. Pot să fie orice paste. Sunt foarte gustoase.
am gătit această rețetă