Petitchef

Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se pune apa cu sare la fiert. Cand aceasta a fiert se adauga pastele , se amesteca un pic si se lasa sa fiarba timpul indicat pe pachet. Aprox 8-10 minute depinde de paste.
  • Se taie ceapa si usturoiul bucatele si se prajeste in ulei. Se adauga carnea tocata , se amesteca bine iar cand aceasta isi schimba culoarea se adauga smantana , sarea, piperul si se lasa sa fiarba 2-3 minute.
  • Dupa ce carnea a fiert se adauga cascavalul si patrunjelul si se amesteca bine.Cand pastele au fiert se scurg de apa , se spala cu apa rece si se pun inapoi in oala impreuna cu untul si se amesteca pe foc pana se topeste tot untul.Se aseaza pastele in farfurie peste care se pune sosul preparat.


Poze

Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
23/10/2012

Super...BUNE!!!

(0) (0) Abuz
21/06/2012

Bleac ce tampenie de mancare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează