Paste cu carne tocata

Paste cu carne tocata
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se prajeste ceapa si usturouil in de ulei de masline pana devin aurii. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine.
  • Se adauga si rosiile zdrobite si sosul de rosii si se amesteca.Se adauga putina apa si se fierbe 45 de minute, cel putin. Se condimenteaza sosul dupa gust.
  • Se fierbe apa pentru paste si se fierb 8 - 10 minute. Se clatesc in apa rece si se scurg.Se toarna sosul peste paste si se adauga parmezan ras.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Adina

Foarte, foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune

abuz

anonymous

Buna mancarica

abuz

anonymous

O delicatesa

abuz

anonymous

Supeeer

abuz

anonymous

Felul cum arata e varzza

abuz

anonymous

Parmezan?putin muschi afumat,o crencuta mica de menta pentru aspect,piper verde,iar parmezanul,,,uptional.




abuz

anonymous

Varza...

abuz

anonymous

Sunt bune le=am facut si eu

abuz

anonymous

Very good!

abuz
  • pagina 1 / 2