Paste cu carne tocata

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se prajeste ceapa si usturouil in de ulei de masline pana devin aurii. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine.
- Se adauga si rosiile zdrobite si sosul de rosii si se amesteca.Se adauga putina apa si se fierbe 45 de minute, cel putin. Se condimenteaza sosul dupa gust.
- Se fierbe apa pentru paste si se fierb 8 - 10 minute. Se clatesc in apa rece si se scurg.Se toarna sosul peste paste si se adauga parmezan ras.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adina
Foarte, foarte bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Super bune
anonymous
Buna mancarica
anonymous
O delicatesa
anonymous
Supeeer
anonymous
Felul cum arata e varzza
anonymous
Parmezan?putin muschi afumat,o crencuta mica de menta pentru aspect,piper verde,iar parmezanul,,,uptional.
anonymous
Varza...
anonymous
Sunt bune le=am facut si eu
anonymous
Very good!
Punctează această reţetă