Petitchef

Paste cu dovleac și carne din cârnați

Vă oferim o nouă idee de umplutură pentru paste. O combinație ușor dulce datorită adaosului de dovleac.O rețetă reconfortantă atunci când nu știi ce să mănânci în timpul cinelor de toamnă/iarnă.

Felul principal
2 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Etapa 1 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    Se sfărâmă carnea de cârnați și se pune într-o tigaie cu un strop de ulei de măsline.
    Dacă aveți cârnați în frigider în loc de carne de cârnați, folosiți-i! Pur și simplu îndepărtați pielița transparentă din jurul cârnaților și colectați carnea.
  • Etapa 2 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    Căliți carnea în ulei de măsline, la foc iute, timp de 3-4 minute în timp ce amestecați.Adaugați vinul alb și amestecați în continuare până se evapora alcoolul.
    Transferați acest preparat într-un bol.
  • Etapa 3 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    Pregătiți dovleacul: îndepărtați coaja și tăiați pulpa în bucăți mici pentru a asigura o gătire mai rapidă.
  • Etapa 4 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    După ce tăiați mărunt ceapa, o rumeniți cu un strop de ulei de măsline în aceeași tigaie cu carnea cârnaților.
    Adăugați crenguțele de rozmarin și bucățile de dovleac, apoi gătiți puțin, în timp ce amestecați.
  • Etapa 5 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    Scoateți crenguțele de rozmarin și adăugați o jumătate de pahar de apă în tigaie. Gătiți acoperit 18 minute la foc mediu, amestecând din când în când.
  • Etapa 6 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

    Zdrobiți dovleacul folosind o lingură de lemn (până când va ajunge la textura unui piure). Adaugați carnea de cârnați, pe care ați pus-o deoparte și puneți piper. Amestecați.
    Adăugați o lingură de apa din care au fiert pastele; amestecați și fierbeți la foc mic până când pastele se termină de fiert.
  • Etapa 7 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    După ce pastele sunt fierte, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie, direct cu umplutura.
    Adăugați parmezanul ras și amestecați.
  • Etapa 8 - Paste cu dovleac și carne din cârnați
    Serviți pastele pe o farfurie și savurați.

Observații:

Cât timp pot păstra paste cu dovleac și cârnați?
Le puteți pune într-un recipient ermetic și le puteți păstra la frigider timp de 2 zile.

Cum reîncălzesc pastele rămase?
Puneți pastele într-o tigaie sau o cratiță la foc mediu cu puțină apă și reîncălziți în timp ce amestecați.

Cu ce ​​ar trebui să înlocuiesc carnea de cârnați?
Pentru combinația perfectă de arome, poți combina dovleacul cu bacon sau creveți.

Ce formă de paste este recomandată pentru această rețetă?
Vă recomandăm pastele scurte precum rigatoni, mezze maniche, paccheri, tortiglioni sau Fusilloni.

Cum să faceți acest fel de mâncare și mai cremos?
Nu ezitați să adăugați o lingură de smântână grasă pentru un rezultat și mai cremos.

Ce ar trebui să fac cu dovleacul care mi-a rămas (dacă bucata pe care am cumpărat-o a fost mai mare decât aveam nevoie)?
Nimic mai bun decât un sos velouté bun și cremos pentru a vă încălzi papilele gustative.



Poze

Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați - poza 2
Paste cu dovleac și carne din cârnați - poza 3
Paste cu dovleac și carne din cârnați - poza 4
Paste cu dovleac și carne din cârnați - poza 5
Paste cu dovleac și carne din cârnați - poza 6
Paste cu dovleac și carne din cârnați - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
2 porții
22 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează