Paste cu dovleac

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min
509 Kcal

Un nou mod de a găti dovleacul plăcintar: faceți un sos pentru paste! La început, bucățile dvs. de dovleac se vor transforma într-un piure și apoi într-un sos, după ce vor fi combinate cu smântâna de soia. Un preparat super ușor pentru un rezultat reconfortant! Ideal pentru o seară de duminică sau în zilele răcoroase de toamnă/iarnă ;-) Urmează ghidul cu pașii noștri detaliați mai jos!


Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min

Observații

Puteți adăuga Emmental ras sau mozzarella chiar înainte de degustare dacă doriți ;-)

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 509Kcal
  • Carbo: 61.6g
  • Grăsimi: 18.3g
  • Grăsimi sat.: 7.2g
  • Proteine: 20.9g
  • Fibre: 5.6g
  • Zahăr: 12.4g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (261g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+