Un nou mod de a găti dovleacul plăcintar: faceți un sos pentru paste! La început, bucățile dvs. de dovleac se vor transforma într-un piure și apoi într-un sos, după ce vor fi combinate cu smântâna de soia.
Un preparat super ușor pentru un rezultat reconfortant! Ideal pentru o seară de duminică sau în zilele răcoroase de toamnă/iarnă ;-) Urmează ghidul cu pașii noștri detaliați mai jos!
Curățați și tăiați dovleacul în bucăți, apoi gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Între timp se curață și se toacă cei doi căței de usturoi, apoi se rumenesc într-o tigaie cu ulei de măsline. De asemenea, fierbeți pastele în funcție de timpul indicat pe ambalaj.
După ce dovleacul a fiert (pulpa lui trebuie să fie foarte fragedă), amestecați-l cu usturoiul, pentru a forma un piure.
După ce pastele sunt fierte și scurse, puneți-le în tigaia folosită pentru a găti usturoiul și adăugați piureul de dovleac.
Adăugați și smântâna de soia, curry, rozmarinul uscat, sare si piper după gust. Se amestecă și se fierbe la foc mediu aproximativ 3-4 minute.
Gata, vă puteți bucura de un preparat reconfortant și de un nou mod de a găti dovleacul! Pofta bună :-)