Paste caramelle, ravioli în formă de bomboane, umplutute cu dovleac și ricotta

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
1 h 45 m
379 Kcal

Când delicatețea se întâlnește cu aromele, ne oferă paste Caramelle! Paste în formă de bomboane și umplute aici cu ricotta și dovleac: pe scurt, o minune pentru ochi și papilele gustative. Fă totul singur de la aluat la umplutură! Vă putem asigura că nu va fi complicat! Vă explicăm totul, pas cu pas, mai jos.


Ingrediente

5
Cost estimat: 5.11 (1.02€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Timp așteptare30 min
Gătire15 min

Observații

De ce trebuie să lăsăm aluatul să se odihnească?
Aluatul trebuie lăsat să se odihnească pentru ca glutenul din făină să se dezvolte corespunzător și să facă aluatul mai elastic.

Ce făină să folosiți?
Puteți folosi făina de grâu la alegere, dar este de preferat să folosiți făină T45 (sau 00) care conține cel mai mult gluten posibil pentru a rula aluatul fără a-l rupe.

Aluatul poate fi aromatizat?
Puteți adăuga dovleac (sau alte legume) în aluat pentru a-l aroma și colora. Atenție: legumele conțin apă și vor aduce umezeală în aluat, așa că va trebui să adăugați mai puțin ou.

Putem înlocui dovleacul?
Când este sezon, ardeii pot înlocui dovleacul.

Ce dimensiune să aibe pastele caramelle?
Le puteți face mai mari sau mai mici. Puteți tăia dreptunghiuri de 4-5 cm lățime și 6-7 cm lungime.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 379Kcal
  • Carbo: 45.5g
  • Grăsimi: 12.2g
  • Grăsimi sat.: 5.1g
  • Proteine: 18.5g
  • Fibre: 4.6g
  • Zahăr: 3.4g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (231g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+