Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Incinge wokul sau o tigai adanca si prajeste in uleiul incins bucatile de carne date prin faina. Cand au capatat crusta maronie, dale deoparte pe hartie absorbanta.
- Da untul, in bucati mari, prin faina.
- Apoi taie ciupercile in bucati mari si pune-le in wok- a avut foarte putine ciuperci, vreo 300 g. Lasa-le pana se inmoaie.
- Cand a scazut apa lasata de ciuperci, adauga untul infainat, acopera si lasa zece minute. Adauga sare, piper si usturoiul zdrobit.
- Mai lasa doua minute, amestecand. Adauga smantana si carnea, amestecand energic. Lasa doua minute pe foc, apoi serveste cu marar tocat fin.
- A fiert un pachet de paste spirale si le-a amestecat cu carnea si ciupercile. A pus smantana deasupra si am presarat marar.
- Mararul i-a dat un gust senzational, eu care eram obisnuita ca in paste sa folosesc doar origano.
- Se poate face sosul alb separat si mai fin amestecand smantana grasa cu 25g unt si 10 g amidon alimentar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
camelia
Imi place vreau sa incerc .
anonymous
Faina :)) cool;)
Punctează această reţetă