Paste cu carne de porc, ciuperci si smantana

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Incinge wokul sau o tigai adanca si prajeste in uleiul incins bucatile de carne date prin faina. Cand au capatat crusta maronie, dale deoparte pe hartie absorbanta.
  • Da untul, in bucati mari, prin faina.
  • Apoi taie ciupercile in bucati mari si pune-le in wok- a avut foarte putine ciuperci, vreo 300 g. Lasa-le pana se inmoaie.
  • Cand a scazut apa lasata de ciuperci, adauga untul infainat, acopera si lasa zece minute. Adauga sare, piper si usturoiul zdrobit.
  • Mai lasa doua minute, amestecand. Adauga smantana si carnea, amestecand energic. Lasa doua minute pe foc, apoi serveste cu marar tocat fin.
  • A fiert un pachet de paste spirale si le-a amestecat cu carnea si ciupercile. A pus smantana deasupra si am presarat marar.
  • Mararul i-a dat un gust senzational, eu care eram obisnuita ca in paste sa folosesc doar origano.
  • Se poate face sosul alb separat si mai fin amestecand smantana grasa cu 25g unt si 10 g amidon alimentar.

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

camelia

Imi place vreau sa incerc .

abuz

anonymous

Faina :)) cool;)

abuz