Petitchef

Clatite cu ciuperci si carne tocata

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru clatite si umplutura:

Pentru sos:

Preparare

  • Pentru clatite, folositi una dintre retetele recomandate mai sus. Pentru umplutura, se spala ciupercile si se taie felii. Se taie prazul rotocoale, sau daca folositi ceapa, marunt.
  • Se prajeste carnea tocata in ulei incins. Se adauga ciupercile si prazul/ceapa si se calesc. Se taie marunt rosiile; se adauga la compozitia de carne, impreuna cu porumbul.
  • Se fierb aproximativ 15 minute.Se condimenteaza cu sare, piper, boia, praf de usturoi sau usturoi trecut prin presa. Pentru sos, se marunteste ceapa si se caleste in unt. Se adauga faina, supa si laptele, amestecand continuu; se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute.
  • Cascavalul se da pe razatoarea mare si se adauga la sos. Se condimenteaza cu sare si piper. Se intinde umplutura pe clatite si apoi se impaturesc.
  • Se aseaza clatitele pe o tava unsa cu grasime , se toarna sosul peste clatite si se mai rade un pic de cascaval, daca doriti. Se lasa in cuptorul incins aproximativ 15 minute. Se orneaza cu patrunjel tocat.


Poze

Clatite cu ciuperci si carne tocata
Clatite cu ciuperci si carne tocata - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clatite japoneze
Clatite japoneze
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite samosas
Clatite samosas
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Clatite cu bere blonda
Clatite cu bere blonda
10 porții
39 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Clătite vegane și fără gluten
Clătite vegane și fără gluten
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite cu pastis
Clatite cu pastis
15 porții
47 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează