Din aceasta cantitate am umplut douasprezece clatite, sase pentru preparatul de fata, sase pentru un altul pe care-l voi posta inainte de Craciun.
Clatitele le-am facut dupa reteta de aici, fara zahar, esente, coaja de portocala-evident.Cred ca a pus vreo doua lingurite de sare.
Puiul se spala, se curata si se despieliteaza...sau cum a zis cineva "se dezbraca de piele" . Carnea se pune la fiert cu ocazia asta am facut si o supa, asa ca am adaugat pe langa carne, o ceapa, vreo trei morcovi si un cartof mic.
Cand e fiarta, se scoate si se lasa la racit. Se macina sau se da la robot. Se incinge wokul se arunca dintii de slanina.
Apoi ciupercile cu ceapa-tot la robot le-am dat carnea de pui si ardeiul rosu- la fel cu carnea de pui, doar ardeiul l-am taiat cubulete.
Cascavalul si vreo trei linguri de smantana a pus sare, piper dupa gust apoi a umplut clatitele cu generozitate asezate frumos in tava de yena unsa cu margarina, inecate in sosul din trei oua batute bine, o lingura de vegeta si cascaval.
Comentarii:
Bune
Sa nu mori .......mancand
Sint superiiiiiiiiiiii clatitele umplute,Felicitari