Clatite gratinate umplute cu carne de pui si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Din aceasta cantitate am umplut douasprezece clatite, sase pentru preparatul de fata, sase pentru un altul pe care-l voi posta inainte de Craciun.
  • Clatitele le-am facut dupa reteta de aici, fara zahar, esente, coaja de portocala-evident.Cred ca a pus vreo doua lingurite de sare.
  • Puiul se spala, se curata si se despieliteaza...sau cum a zis cineva "se dezbraca de piele" . Carnea se pune la fiert cu ocazia asta am facut si o supa, asa ca am adaugat pe langa carne, o ceapa, vreo trei morcovi si un cartof mic.
  • Cand e fiarta, se scoate si se lasa la racit. Se macina sau se da la robot. Se incinge wokul se arunca dintii de slanina.
  • Apoi ciupercile cu ceapa-tot la robot le-am dat carnea de pui si ardeiul rosu- la fel cu carnea de pui, doar ardeiul l-am taiat cubulete.
  • Cascavalul si vreo trei linguri de smantana a pus sare, piper dupa gust apoi a umplut clatitele cu generozitate asezate frumos in tava de yena unsa cu margarina, inecate in sosul din trei oua batute bine, o lingura de vegeta si cascaval.

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bune

abuz

anonymous

Sa nu mori .......mancand

abuz

valentina54

Sint superiiiiiiiiiiii clatitele umplute,Felicitari

abuz