Clatite umplute cu pui & cascaval

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se fierbe intreg, in apa sarata, (se spumeaza )pana e moale si furculita intra usor in el. Cand e gata, il racim si il taiem marunt sau il maruntim in robot. Cascavalul il dam pe razatoarea mare.
  • Trecem la asamblare : punem pe clatita un strat de cascaval, un strat de carne de pui, apoi rulam si capetele le introducem interior - ca la sarmale. avut ceva de furca la partea asta, pt ca erau destul de mici clatitele.
  • Apoi dam clatitele prin faina, ou si pesmet si le prajim in ulei (preferabil de palmier) pana se bronzeaza frumos.
  • La respectivul resturant se aduceau la masa alaturi de maioneza si ketchup, asa servit si noi. Si alaturi de o salata verde cu dressing de mustar.
SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoase

abuz

anonymous

Par bune

abuz

anonymous

F f frumos.Am sa fac si eu!

abuz