Clatite umplute cu pui & cascaval
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui se fierbe intreg, in apa sarata, (se spumeaza )pana e moale si furculita intra usor in el. Cand e gata, il racim si il taiem marunt sau il maruntim in robot. Cascavalul il dam pe razatoarea mare.
- Trecem la asamblare : punem pe clatita un strat de cascaval, un strat de carne de pui, apoi rulam si capetele le introducem interior - ca la sarmale. avut ceva de furca la partea asta, pt ca erau destul de mici clatitele.
- Apoi dam clatitele prin faina, ou si pesmet si le prajim in ulei (preferabil de palmier) pana se bronzeaza frumos.
- La respectivul resturant se aduceau la masa alaturi de maioneza si ketchup, asa servit si noi. Si alaturi de o salata verde cu dressing de mustar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoase
anonymous
Par bune
anonymous
F f frumos.Am sa fac si eu!