Clatite umplute cu ciuperci si piept de pui
Ingrediente
Preparare
- Se caleste pieptul in putin ulei de masline, apoi adaugam ciupercutele taiate si le prajim impreuna cu pieptul in suclul lor propriu. Cand sunt facute se pune smantana in care s-au amestecat 2 lg de faina.
- Se pune sare si piper. Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se rade cascaval si se dau 5-8 minute la cuptor.
- La mine nu au mai vazut cuptorul ca mi-au aparut musafirii, dar au fost destul de bune ca nu mi-au mai ramas deloc. In poza mai apar frigarui cu parjolute, cascaval, castraveti si rosii sherry.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Diana Lucia
Chiar nu aveti pic de bun simt ? (IIntrebarea se adreseaza "doamnei" indignate ce nu-si poate stavili avalansa de invective). Iar in privinta amestecului de piept de pui cu ciuperci, e clar ca smantana si faina adaugate in final se fierb mai intai pe foc inainte de a se umple cu aceasta compozitie clatitele, care astfel devin consumabile chiar si fara a mai trece prin cuptor.
....
Lg:)))))) life is good si mintea este scurta,limba romana cu ciuperci hallucinogene....LG:))))a facut implozie,lg:))))))
anonymous
Nimic sanatos
anonymous
Pacat ca nu exista 0. Proasta cat cuprinde. Mai sunteti multi care va credeti "bucatari' ? In adevar sunteti mai prosti decat o "troniteta' Stati dracului acasa, invatati sa gatiti si mai ales mergeti naibii la o scoala sa mai invatati un picut de limba romana. Imi este greata de incultura voastra. Rusine sa va fie !
anonymous
Au mancat musafirii clatitele fara a fi bagate in prealabil in cuptor? Deci faiana amestecata cu smantana a ramas cruda? Nu i-a apucat burtica???!!!
anonymous
Bune
anonymous
Sunt foarte bune si gustoase
anonymous
Bun...
anonymous
Suna bine!
annyanna
Super reteta! Mi s-a facut deja pofta. O voi incerca in acest sfarsit de saptamana.
Punctează această reţetă