Aceasta reteta este continuarea unui articol publicat anterior unde promiteam sa vin si cu restul retetei. Este vorba despre reteta „Clatitte umplute cu ciuperci si dovlecei” pe care o gasiti blogul meu. Dupa cum spuneam atunci maldarul de clatite a fost umplut jumatate cu ciuperci si dovlecei. Cealalta jumatate a fost umpluta cu crema de branza de casa si avocado.
Am copt clatite din compozitie obtinuta in urma amestecului de fainuri integrale. Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente.
Am luat cateva felii de branza de capra, le-am pisat cu furculita si le-am amestecat cu smantana. Ceapa rosie taiata fin si mararul le-am adaugat in crema de branza impreuna cu avocado taiat cubulete, ardeiul gras si muschiul afumat.
Drept condimente am folosit oregano, busuioc, piper verde, sare... Am umplut clatitele cu aceasta compozitie.
Pot fi servite alaturi de un pahar de fresh de fructe sau de legume si v-ati asigurat cantitatea de energie pentru o jumatate de zi fara probleme.
Multumesc, ma bucur ca va place!