Calim sunculita intr-o tigaie de teflon fara ulei. Separat calim ceapa in putin ulei, adaugam ciupercile, adaugam putina apa si lasam pe foc pana scade apa. Punem si smantana si sunculita si condimentam. Lasam putin la racit.
Punem umplutura pe fiecare clatita si impachetam. Mai intai marginile de sus si de jos, apoi lateralele. Ungem o tava de yena cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si asezam clatitele umplute in ea, cu partea in care am impachetat in jos.
Turnam smantana peste clatite si apoi punem un strat generos de cascaval ras.Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul.
Comentarii:
Se servesc asa ?
Prea multa munca si nimic deosebit la final.
Nimic despre clatite?Se pare, ca sunt destul de groase!
Toate bune, dar cum se fac clatitele?
In loc de vegeta se poate pune sare normala fara E-uri?
Pare foarte yummy
Supeeeeeeer
Arata tare bine!!!!