Clatite umplute cu carne
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 15 minute in care macinam carnea si tocam ceapa. Ceapa si carnea o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete , o lingura de pasta de ardei, sare si piper si lasam carnea sa se calesca bine.
- Facem clatitele si le asezam una peste alta. In carnea tocata calita adaugam 1-2 oua crude , invartim bine cat este inca pe foc si punem patrunjelul si mararul.
- Umplem clatitele si le rulam astfel incat sa nu iasa umplutura.Dupa ce sunt umplute le dam prin faina, oua batute (3)si pesmet si le prajim in ulei. Clatitele se pot servi calde sau reci ca aperitiv.
Se pot servi si cu garnitura de cartofi natur , cu cascaval ras deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Emil
Excelenta reteta !
am gătit această rețetă
anonymous
DELICIOS
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta idee !!!!!!!!!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Fb
anonymous
Excelent
anonymous
Super!!!!
anonymous
Super bune
anonymous
Grozav de buna eu am mai facut