Clatite umplute cu carne

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 15 minute in care macinam carnea si tocam ceapa. Ceapa si carnea o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete , o lingura de pasta de ardei, sare si piper si lasam carnea sa se calesca bine.
  • Facem clatitele si le asezam una peste alta. In carnea tocata calita adaugam 1-2 oua crude , invartim bine cat este inca pe foc si punem patrunjelul si mararul.
  • Umplem clatitele si le rulam astfel incat sa nu iasa umplutura.Dupa ce sunt umplute le dam prin faina, oua batute (3)si pesmet si le prajim in ulei. Clatitele se pot servi calde sau reci ca aperitiv.
    Se pot servi si cu garnitura de cartofi natur , cu cascaval ras deasupra.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Emil

Excelenta reteta !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

DELICIOS

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta idee !!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Fb

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super!!!!

abuz

anonymous

Super bune

abuz

anonymous

Grozav de buna eu am mai facut

abuz