Clatite de post umplute cu dulceata de afine

Desert
Ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Punem intr-un bol faina si apoi turnam treptat apa minerala, amestecand continuu astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugam apoi uleiul, zaharul si un varf de cutit cu sare.Mixam bine .Daca ni se pare ca este cam groasa compozitia atunci mai adaugam putina apa minerala .Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta unei smantani mai subtiri.
    Incingem o tigaie(eu folosesc una de teflon) ,o ungem cu putin ulei si apoiturnam cu ajutorul unui polonic compozitie inclinand tigaia astfel incat aluatul sa se intinda pe toata suprafata tigaii. Cand s-a rumenit pe margini, se intoarce clatita pe cealalta parte. Clatitele se pun pe rand pe o farfurie si se acopera ca sa nu se usuce.
    Cand am terminat de copt toate clatitele , ungem pe rand fiecare clatita in parte cu dulceata de afine(se poate folosi orice fel de dulceata sau gem), se impaturesc , se pudreaza cu zahar pudra si......................pofta buna!

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

Carmen

Super!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun, am sa incerc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ff bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

YAMY!!!!

am gătit această rețetă
abuz
DIANA30

DIANA30

Medi , stii ca n-am facut niciodata clatite de post ? Ale tale sunt apetisante rau ...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Iammmmm !!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune miau iesit

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata prea bine pentru a fi de post!!!!

abuz

Cristina

Foarte foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 6