Clatite cu dulceata

Clatite cu dulceata
Desert
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se pune faina intr-o oala, se adauga ouale, zaharul vanilat si sarea apoi se toarna apa minerala si se amesteca cu un tel pana cand se omogenizeaza continutul. Se incinge o tigaie neadeziva si se unge cu o bucata de carpa curata/ servetel de hartie inmuiata in ulei. Se toarna cate un polonic mic din compozitie si se inclina tigaia, pentru ca aceasta sa se intinda uniform. Prajiti clatita timp de un minut, pana cand marginile devin crocante si compozitia se patrunde. Intoarceti clatita cu ajutorul unul cutit mai lat si prajiti inca un minut. Daca prima clatita este prea groasa, mai adaugati apa in compozitie pentru a o dilua. Apoi scoateti clatita pe o farfurie si puneti-o in cuptorul incalzit pentru a sta calda. Repetati procedeul cu tot aluatul ramas. Nu uitati sa ungeti tigaia la fiecare 2-3 clatite. Cand ati terminat de prajit clatitele le veti umple cu dulceata la alegere si le veti rula...se servesc atat calde cat si reci.

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com

Punctează această reţetă

Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 11

gabriela_p2014_1

Super ușoară rețeta! Super bune clătitele!
Mulțumesc pentru rețeta! Ești minunata ca ai împărtășit o!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Se pune si ulei in compozitie ,nu se lipesc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioase

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Deliciosssssssssssssss

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In aluat se adauga ulei. iar in acest caz nu se unge tigaia decat prima oara.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta usoara recunosc .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioase

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Tata e Master Chef la clatite,Doamne Ajuta-i.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Tot asa de bune sunt si cu apa,nu neaparat sifon sau apa minerala

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 11