Se sparg oule. Se bat. Se adauga, incetul cu incetul, laptele, se bate cu telul. Se adauga treptat laptele si faina. Atentie, insa! Aluatul nu trebuie sa fie prea gros, nu asta va doriti.
Intre timp, se unge cu foarte putin ulei o tigaie.
Se pune pe foc si se ia o masura (un polonic) de aluat. Se tine putin pe foc, cat sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta. Se ia apoi clatita din tigaie, se unge 1-2 lingurite cu dulceata. Se ruleaza si se presara putina nuca de cocos rasa.
Nu stiu ce sa zic..Cred ca s-au gabdit ca stim si noi sa facem clatite si sa bagam dulceata inauntru si cocos afara..Nu inteleg ..Adica eu sunt o bucatareasa moolt mai buna..Nu ma laud dar vreau sa imi exprm parerea..Despre reteta a iesit bine..
Comentarii:
Hmmmmmmmmmmmmmm
Nu stiu ce sa zic..Cred ca s-au gabdit ca stim si noi sa facem clatite si sa bagam dulceata inauntru si cocos afara..Nu inteleg ..Adica eu sunt o bucatareasa moolt mai buna..Nu ma laud dar vreau sa imi exprm parerea..Despre reteta a iesit bine..
Oule...
Un dulce extraordinar si repede de facut. Toti il vrem si e sanatos
Bn
SUPER...