Ingrediente: putina dulceata (de prune facuta in casa fara conservanti) putina nuca de cocos data pe razatoare (uscata) 1 litru de lapte degresat fara grasimi...
Ingrediente: 500 g faina 250 g margarina 2 oua + 3 albusuri coaja rasa de la o jumatate lamaie 100 g zahar pudra 4 linguri nuca cocos 1 praf copt 1 lingurita...
Ingrediente: Pentru blat: 300 ml. lapte 40 g. cacao 180 g. zahar 150 g. unt 3 oua 300 g. faina 1 lingura rasa praf de copt Pentru crema: 2 oua 100 g. zahar 75...
Ingrediente: 500 g faina 100 - 130 ml bors 200 ml ulei 50 g nuci 100 g dulceata sau magiun 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita zahar esenta de lamaie un...
Ingrediente: 100 ml ulei, 100 ml apa, 500 g faina, 200 g nuca macinata, 1 albus, 2 oua + 1 galbenus, 200 g zahar pudra, 195 g dulceata de capsuni, sare.
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
Ingrediente: 200 g zahar, 100 g malai 100 g faina, 100 g unt, 100 g ciocolata neagra, 100 g nuci, 6 oua, 50 ml lapte, 10 g praf de copt, 1 praf de sare, 10 g...
Ingrediente: 1 borcan de dulceata de visine, 100 gr miere, 125 gr margarina, 50 gr zahar pudra, 100 gr nuci, 1 lingura cu cacao, 1 vf praf nucsoara, sare.
Ingrediente: 250 g faina 150 g unt 100 g zahar pudra 3 galbenusuri coaja de lamaie 1 varf de cutit sare fina 50g nuci macinate 3 linguri rom dulceata de cirese...