Clatite de post

Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se amesteca toate ingredientele si se bat bine (cu telul, cu mixerul) pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri.
  • Daca totusi compozitia e prea groasa, se mai adauga, putin cate putin, apa minerala. Se lasa la frigider pentru minim 1 ora dupa care se coc intr-o tigaie neaderenta.
  • Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu pensula cu ulei.La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor, de aceea se fac putin mai groase.
  • Ca desert se pot umple cu gem sau dulceata iar ca aperitiv se pot umple cu umplutura de la varzari, cu urzici, spanac, etc.
  • Cum va spuneam, servit cu smochinele taiate pe jumatate (cred ca maruntite merg si mai bine ) si cu miere dupa gust.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: