Clatite de post
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se amesteca toate ingredientele si se bat bine (cu telul, cu mixerul) pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri.
- Daca totusi compozitia e prea groasa, se mai adauga, putin cate putin, apa minerala. Se lasa la frigider pentru minim 1 ora dupa care se coc intr-o tigaie neaderenta.
- Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu pensula cu ulei.La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor, de aceea se fac putin mai groase.
- Ca desert se pot umple cu gem sau dulceata iar ca aperitiv se pot umple cu umplutura de la varzari, cu urzici, spanac, etc.
- Cum va spuneam, servit cu smochinele taiate pe jumatate (cred ca maruntite merg si mai bine ) si cu miere dupa gust.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă