Placinta cu bere si carne

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pentru inceput pregatim umplutura: calim ceapa si usturoiul, adaugam carnea tocata si ciupercutele taiate marunt. Condimentam cu sare, piper si boia.
  • Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem 2-3 foi de placinta unse fiecare cu ulei, apoi o treime din compozitia de carne peste care radem cascaval, alternam foile de placinta si umplutura. Vom avea trei straturi de carne si si patru de foi de placinta.
  • Batem ouale cu un praf de sare si adaugam berea.
    Taiem cu un cutit ascutit placinta, peste care turnam amestecul de oua. Lasam 20 de minute deoparte si apoi o dam la cuptor. Coacem placinta pana devine rumena.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: