Intr-o cratita se pune uleiul , ceapa taiata marunt,se adauga carnea si se calesc cateva minute. Se adauga si ciupercile din borcan care au fost scurse si se calesc impreuna.
Se ia cratita deoparte si se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper ,un pic de boia ,vegeta si marar proaspat din gradina.
Ouale se bat ca la omleta, se adauga faina si se amesteca cu carnea bine de tot. Dupa ce aluatul s-a dospit,intindem o foaie mare cam de 40/20cm, peste care se presara o lingura cu gris.
Punem compozitia de carne si o intindem pe toata suprafata foii si rulam din ambele capete spre mijloc ;se taie in doua pe latime si se pun una langa alta,intr-o tava unsa cu ulei.
Se unge placinta cu ulei deasupra si se da la cuptor pana se rumeneste ,la mine a durat 35 de minute. Intre timp ,se bat doua oua intregi cu o lingura de iaurt si un varf cutit sare se pune oul peste placinta coapta si se mai da 10 minute la cuptor.
Se scoate ,se lasa putin sa se racoreasca ,apoi se poate intoarce pe un platou. Si iata placinta taiata calda e mai buna si oricum nu are nimeni rabdare pana se raceste.
Reteta nu e rea dar cum ai scris-o tu...si spui de ciuperci din borcan si in poza sunt ciuperci proaspete. N-ai prea nimerit nici cu scrisul , nici cu pozele. Poate data viitoare iti iese mai bine.
Comentarii (15):
Reteta nu e rea dar cum ai scris-o tu...si spui de ciuperci din borcan si in poza sunt ciuperci proaspete. N-ai prea nimerit nici cu scrisul , nici cu pozele. Poate data viitoare iti iese mai bine.
KK
De tot rahatul,daca nu te pricepi mai bine stai in banca ta.
Invata sa scrii sau .. stai dracului la bucatarie si nu iti mai "etala" incultura. Pa si ....
Ce inseamna 2 l ulei? Poate linguri nu Litri si ce inseamna 1 g faina? 1 gram de faina? serios?
Spersa fie si gustoasa ca arata trasnet
IDEALE PRT ATI UIMI IUBITUL DRAGOSTEA TRECE PRIN STOMAC
Bini di tat
Suuper gustoasa
Boooo