Chiftele umplute cu cascaval
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chiftele moi și gustoase
-
Chiftele cu miez de mozzarella
-
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
-
Sandvișuri turcești cu chiftele köfte
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Tocam marunt ceapa verde si patrunjelul, stoarcem paine inmuiata si o sfarmam fin sau o dam prin masina de tocat,amestecam cu carnea tocata,ouale, usturoiul pisat si restul condimenteleor.
- Intr-un bol punem niste apa pt udarea mainilor, luam din aluatul obtinut o cantitate mica si punem in mijloc o bucatica mica de cascaval si ii dam o forma rotunda.
- Intr-o tava punem ulei suficient, lasam pana se incinge bine,punem chiftelutele si le prajim pe ambele parti.
Cand s-au prajit le punem pe o farfurie cu niste servetele mai groase pt a absoarbe surplusul de ulei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Secretul gustului,
08/02/2018
Delikakat, de cand astept o asemenea reteta cu condimentul meu preferat, eu as mai pune si cateva linguri cu Vegeta cu muuuuuuuuuulta sare!