Chiftele din cartofi si cascaval

Aperitiv
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire15 min
  • Cartofii se pun la fiert in coaja.Cascavalul se rade.
    Untul/marg. se freaca cu sarea ,piperul, nucsoara,smintina si grisul.
  • Cartofii fierti se curata de coaja se trec prin razatoare si se amesteca cu restul ingredientelor, adaogndu-se si ouale, cascavalul, eventual patrunjelul si daca mai este necesar condimente.
  • Totul se lasa deoparte cel putin 15 min. dupa care se formeaza chiftele.
    Se i-au cu mina infainata bucati din aluat care s trec prin faina si se formeaza chiftelele.
  • Astfel formate se pun la prait in grasime incinsa si se prajesc pe amindoua partile pina devin aurii.
    Va doresc spor la preparat si pofta buna!

Punctează această reţetă

Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: