Chiftele din spanac si cartofi a la laura s

CHIFTELE DIN SPANAC SI CARTOFI a la Laura S
Antreuri
Foarte ușor
58 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire33 min
  • Spanacul se descongeleaza in timp intr-o strecuratoare.
    Cartofii curatati se fierb cu ceva sare si nucsoara si se scurg.
    Spanacul daca e necesar se toaca cu cutitul sau se pun bucatile de spanc intr-un recipient cu ouale,Crème Fraîche,ceva din condimete si cu mixerul bat, se mixeaza putin ion asa fel incit spanacul s afie cit de cit maruntit.
    Deci la amestecul de spanac, oua, Crème Fraîche si condimente, se adaoga cartofii, pesmetul si faina amestecat cu praful de copt.
  • Se amesteca cu o lingura pina ce ingrediente sint cit de cit bine amestecate impreuna.
    Se degusteaza putin , eventual se mai condimenteaza dupa gust si se lasa cel putin 30 minut deoparte.
  • Uleiul de preferinta de masline, sau rapita se incinge si cu o lingura de supa se ia din compozita de spanac+catofi se pune in tigaie si cind se observa ca de jur imprejur s-a inchegat compozitia , cu ajutorul a doua linguri/palete. Se intorc chiftelele pe patrtea celalta si se mai prajesc 2-3 minut.
  • Se scot pe un servet de hirtie sa se scurga de grasime si se pot servii.

Punctează această reţetă

Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O reteta deosebita dar mi se rasfira la prajit.Cum le fac sa se tina mai bine ?

am gătit această rețetă
abuz