Chiftele umplute cu sos de cascaval

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

condimente :

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Se face o pasta de chiftele din care se formeaza niste cosulete ce se aseaza intr-o tava cu folie ptr copt,se dau la cuptor ptr jumate de ora apoi se se umple cu cate o lingura din sosul de cascaval si smantana ,ptr care avem nevoie de : 2 oua,100 gr.cascaval ras,200 ml.smantana , o lingura de pesmet si putin sare, apoi.
  • Se mai dau ptr cca 10 min la cuptor sosul de cascaval :
    se pot combina cu orice garnitura, facut niste turte de cartofi pe langa.

Punctează această reţetă

Claudia-MariaClaudia-Maria

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F gustos

abuz

anonymous

E cam conplicat

abuz