Chiftele cu sos de rosii si garnitura de orez

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le cubulete si caliti-le in 2 linguri de ulei. Puneti deoparte jumatate din amestecul cu ceapa. Taiati rosiile si puneti-le peste ceapa ramasa pe foc, impreuna cu sucul lor. Lasati sa fiarba cca. 30 de minute, fara sa acoperiti cu un capac.
  • Framantati carnea tocata, restul cepei calite, pesmetul, oul, parmezanul si verdeata de Provence. Condimentati cu sare si piper. Cu mainile umede, formati din amestecul preparat mingiute de forma celor de tenis de masa si prajiti-le in 2 linguri de ulei.
  • Dupa aceea, asezati-le in sosul de rosii si lasa ti-le cca. 10 minute sa se marineze. Orezul se tine la foc mic,circa 20 de min.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata foarte gustoasă

abuz

anonymous

Inca nu am facut dar cred ca sint delicioase

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Cred ca sunt foarte bune :) niiiamiii

abuz

anonymous

Suna bine..

abuz

anonymous

Este de preferat sa nu se foloseasca branza in cobinatie cu carne... nu este prea sanatos :)

abuz