Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le cubulete si caliti-le in 2 linguri de ulei. Puneti deoparte jumatate din amestecul cu ceapa. Taiati rosiile si puneti-le peste ceapa ramasa pe foc, impreuna cu sucul lor. Lasati sa fiarba cca. 30 de minute, fara sa acoperiti cu un capac.
Framantati carnea tocata, restul cepei calite, pesmetul, oul, parmezanul si verdeata de Provence. Condimentati cu sare si piper. Cu mainile umede, formati din amestecul preparat mingiute de forma celor de tenis de masa si prajiti-le in 2 linguri de ulei.
Dupa aceea, asezati-le in sosul de rosii si lasa ti-le cca. 10 minute sa se marineze. Orezul se tine la foc mic,circa 20 de min.
Comentarii:
Arata foarte gustoasă
Inca nu am facut dar cred ca sint delicioase
Ok
Cred ca sunt foarte bune :) niiiamiii
Suna bine..
Este de preferat sa nu se foloseasca branza in cobinatie cu carne... nu este prea sanatos :)