Chiftele prajite

Chiftele prajite
Altele
6 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei dupa care se amesteca cu carnea, oul, patrunjelul tocat, morcovul si cartoful dati prin masina de tocat. Cine doreste o reteta mai sanatoasa evitati calirea cepei si adaugati-o direct la compozitie.
  • Se potriveste de condimente si sare.Din aceste cantitati ies aproximativ 15 chiftele. Cumpar deobicei carne proaspata pe care o toc pe loc. Se amesteca bine si se formeaza chiftelute mai mari sau bilute.
  • Ca sa nu se lipeasca de maini umeziti-va palmele cu apa. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se aseaza pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc atat calde alaturi de un piure de cartofi sau reci cu mustar si paine.
JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Andreyu, 11/02/2022

Ceapa calita? vegeta? bai nene daca eram eu sotu tau te bateam in fiecare seara pana imi recitai ca pe apa o reteta adecvata de chiftele!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
John_, 30/08/2018

Fara amarata aia de vegeta nu mai stiti sa gatiti?

(1) (0) abuz
28/12/2013

Ie super reteta

(0) (2) abuz