Chiftele

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare25 min
Gătire15 min
  • Se curata morcovii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Usturoiul se curata si se piseaza cat de marunt se poate. Intr-un castron se pun carnea, ouale, morcovii, ceapa, usturoiul, patrunjelul si sare + piper.
  • Se scoate miezul de la o paine si se inmoaie in putin lapte, dupa care se stoarce. Apoi se pune in castron peste celelalte ingrediente si se amesteca pana compozitia se omogenizeaza.
  • Pentru a gusta cat de sarat / piperat este amestecul se poate alege intre doua variante.
  • Se face o singura bila pentru chiftea (care se da prin faina si apoi se turteste) si se prajeste. Se lasa 5-10 minute pana s-a racit un pic dupa care se gusta In functie de cat de sarata / piperata este chifteaua se adauga sau nu sare, respectiv piper. Apoi se pot face si celelalte chiftelute.
MMiealex

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super...de morcov nu stiam ca se pune..

am gătit această rețetă
abuz

emil_m2015

Maxim excelent...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine ,ma apuc de treaba!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Hmm arata bine o sa incerc si eu sunt singur acasa si nu prea le am cu gatitul sper sa imi asa ceva =))

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Dar daca nu pui aine inmuiata in lapte ce are?

abuz

anonymous

F bune

abuz

necula

Doresc sa plintez reteta

abuz

anonymous

Perfect!

abuz
  • pagina 1 / 2