Chiftele
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chiftele cu miez de mozzarella
-
Chiftele moi și gustoase
-
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
-
Tajine cu chiftele
Preparare
Preparare25 min
Gătire15 min
- Se curata morcovii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Usturoiul se curata si se piseaza cat de marunt se poate. Intr-un castron se pun carnea, ouale, morcovii, ceapa, usturoiul, patrunjelul si sare + piper.
- Se scoate miezul de la o paine si se inmoaie in putin lapte, dupa care se stoarce. Apoi se pune in castron peste celelalte ingrediente si se amesteca pana compozitia se omogenizeaza.
- Pentru a gusta cat de sarat / piperat este amestecul se poate alege intre doua variante.
- Se face o singura bila pentru chiftea (care se da prin faina si apoi se turteste) si se prajeste. Se lasa 5-10 minute pana s-a racit un pic dupa care se gusta In functie de cat de sarata / piperata este chifteaua se adauga sau nu sare, respectiv piper. Apoi se pot face si celelalte chiftelute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
21/04/2015
Hmm arata bine o sa incerc si eu sunt singur acasa si nu prea le am cu gatitul sper sa imi asa ceva =))
N