Chiftele moi și gustoase

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
35 min

O rețetă din tradiția italiană pe care toată lumea o adoră: chifteluțe cu sos de roșii. Există multe rețete pentru a pregăti acest fel și fiecare bunica are propriile ei secrete pentru a le face moi și gustoase: există cei care folosesc mix. un amestec de carne tocată, unii folosesc doar carne de vițel tocată, unii pun pătrunjel pe pâine, iar unii preferă pecorino în locul Parmigiano Reggiano ras. Vă oferim o versiune de chifteluțe cu sos care vine direct din sudul Italiei. Rezultatul chiftele gustoase pe care chiar și cei mici le vor adora. Încearcă-le, servește-le la mesele tale de duminică și scrie-ne în comentarii dacă ți-au plăcut!


Ingrediente

5

Pentru sos:

Pentru chiftele:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min

Observații

Pot păstra chiftele cu sos?
Da, le puteți păstra la frigider pentru câteva zile într-un recipient ermetic

Cum pot folosi sosul rămas de la chiftele?
Folosește-l pentru a asezona pastele, vei aduce la masă un fel principal bogat în gust.

Pot să congelez chiftelele?
Da, chiftelele pot fi congelate atât gătite, cât și crude.

Ce brânză pot folosi pentru a face chifteluțe?
Dacă vrei să dai o aromă și mai decisivă chiftelelor tale poți folosi pecorino ras în loc de parmezan sau grana padano.

Cum să faci chifteluțe mai tari?
Înlocuiți pesmetul cu 120 gr pâine uscată: veți avea chifteluțe mai compacte, dar gustoase în același timp.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Maria, 15/10/2023

F.bune

(0) (0) abuz



+