Chiftele cu miez de mozzarella

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
40 min

Chiftelutele surpriza cu o inima frageda de branza mozzarella :-) Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti sosul de rosii, pastele si voila: masa este servita! Datorita explicatiilor noastre scrise, fotografii si video, nu aveti cum sa nu duceti pana la capat aceasta reteta.

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 1Se amesteca laptele si pesmetul si se lasa sa stea cateva minute.
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 2Adaugati carnea de vita, carnea de porc, oul, usturoiul tocat, parmezanul, sarea si amestecati cu mainile.
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 3Luati o portie mica din compozitie si aplatizati-o in palma. Puneti o bila mica de mozzarella in centru si inchideti formand o bila. Procedati la fel cu restul carnii.
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 4Puneti chiftelele la frigider pentru aproximativ 10 minute.
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 5Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti chiftelele cateva minute la foc mediu-inalt.
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 6Dupa ce s-au rumenit, se adauga sosul de roșii si se gatesc, acoperit, timp de 20 de minute la foc mediu.
  • Chiftele cu miez de mozzarella - Preparare etapa 7Serviti pe o farfurie cu spaghete fierte in prealabil si gata!

Observații

Pentru 3 portii veti avea 9 chiftele.
Puteti congela chiftelele crude. Scoateti-le din congelator si puneti-le in frigider cu o zi inainte si continuati pasul 5.
Puteti face un alt sos daca preferati (bechamel, curry, cu ardei, miere, muștar ...).

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: