Rulada de carne tocata
Ingrediente
6
Pentru amestecul de carne tocata:
Pentru umplut:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Pe o folie de aluminiu intindem carnea tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.
- Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. A uitat la ceas dar cred ca a lasat-o vreo ora.
- Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv. Merge cu un pahar de bere alaturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
paul
Slaba !
anonymous
Excelent
anonymous
Arata apetisant o sa incerc si eu
anonymous
Bunnn
anonymous
Super buna
anonymous
Acum o pregatesc si eu. paste fericit!!!!!!
anonymous
Este elicioasa o recomand
anonymous
F. buna
anonymous
Excelent