Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.
Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.
Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de cartofi sau pilaf, insotite de muraturi.
15 Oct.2014 - Si cu ceapa si carea tocata (150 gr.) ce facem ? Reteta este incompleta si nu merita sa o facem...Mai bine facem compozitia de la chiftelute pe care o punem in tava de chec si iese mai buna...
Comentarii (36):
Este incomplecta fiindca nu specifica ce sa facem cu carnea tocata si ceapa
Bun
Carnea tocata? unde,cum o punem?
multumesc!
Carnea tocata lipeste
Excelent!!!
CE FAC CU CARNEA TOCATA?
Si carnea tocata?
Super tare
Nu ati precizat nimic despre umplutura de carne tocata
15 Oct.2014 - Si cu ceapa si carea tocata (150 gr.) ce facem ? Reteta este incompleta si nu merita sa o facem...Mai bine facem compozitia de la chiftelute pe care o punem in tava de chec si iese mai buna...