Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti
Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se amesteca toate ingredientele inafara de pesmet si de ulei. Se formeaza in mana bilute de carne care se dau prin pesmet si se aplatizeaza apoi cu palma.
  • Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc pe o parte, apoi pe cealalta pana sunt rumenite bine si sunt facute inclusiv in interior. Se servesc cu paine, cu cartofi pireu sau cu salata.
  • Mie imi place sa le mananc intr-un sfert de bagheta, care o tai in doua si adaug pe ele rosii taiate cubulete, amestecate cu usturoi zdrobit si niste cascaval razalit. Apoi bag sandwich-ul rezultat la cuptor cam 10-15 minute.
retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 7

Parjoalele sunt felul meu preferat din copilarie !

am gătit această rețetă
abuz

O voi incerca -pare ok

am gătit această rețetă
abuz

Fara usturoi e kk.

am gătit această rețetă
abuz

Fff interesant!imi place ''razalit'' mai mult decat......razuit

am gătit această rețetă
abuz

Delicioase.Super bune

am gătit această rețetă
abuz

Foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

Au iesit foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

Super

am gătit această rețetă
abuz

Woow !

am gătit această rețetă
abuz

Foarte bune ,,, am facut si eu mi-au iesit perfect

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 7