Se amesteca toate ingredientele inafara de pesmet si de ulei. Se formeaza in mana bilute de carne care se dau prin pesmet si se aplatizeaza apoi cu palma.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc pe o parte, apoi pe cealalta pana sunt rumenite bine si sunt facute inclusiv in interior. Se servesc cu paine, cu cartofi pireu sau cu salata.
Mie imi place sa le mananc intr-un sfert de bagheta, care o tai in doua si adaug pe ele rosii taiate cubulete, amestecate cu usturoi zdrobit si niste cascaval razalit. Apoi bag sandwich-ul rezultat la cuptor cam 10-15 minute.
Comentarii (62):
Parjoalele sunt felul meu preferat din copilarie !
O voi incerca -pare ok
Fara usturoi e kk.
Fff interesant!imi place ''razalit'' mai mult decat......razuit
Delicioase.Super bune
Foarte bune!
Au iesit foarte bune
Super
Woow !
Foarte bune ,,, am facut si eu mi-au iesit perfect