Sarmalute moldovenesti

Ingrediente
8
Preparare
Preparare45 min
Gătire3 ore
- Se curata si se taie ceapa apoi se caleste la foc mic. Spre final se adauga bulionul, apoi morcovul ras, patrunjelul si mararul, carnea, orezul ales si spalat, oul, faina si alte condimente dupa gust. Se amesteca bine. Frunzele de vita de vie sau varza se pun intr-o tigaie cu apa fierbinte pentru a fi mai moi la format sarmalutele. Se aseaza intr-o oala pentru fiert, se adauga apa, daca doriti si 2-3 linguri de bulion. Se acopera si se lasa pe cuptos sa fiarba. Spre sfarsit prind un gust deosebit daca le bagati in cuptor si le mai lasati acolo sa se coaca aproximativ 30 de minute. Asemeni ardeilor umpluti si sarmalutele se pot manca adaugand smantana si mamaliguta. Pofta buna!
Detalii suplimentare gasiti pe:
www.gatindcumira.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent..
anonymous
Binisor
anonymous
Nu ou nu faina
anonymous
Excelente
anonymous
Foooooarte bune
anonymous
Foarte gustoase
anonymous
Pare sa fie gustoase!
anonymous
Excelente
anonymous
Mmmm ca la Mama acasa :)
Punctează această reţetă