Sarmalute moldovenesti

Sarmalute moldovenesti
Altele
Dificil
3 h 45 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare45 min
Gătire3 ore
  • Se curata si se taie ceapa apoi se caleste la foc mic. Spre final se adauga bulionul, apoi morcovul ras, patrunjelul si mararul, carnea, orezul ales si spalat, oul, faina si alte condimente dupa gust. Se amesteca bine. Frunzele de vita de vie sau varza se pun intr-o tigaie cu apa fierbinte pentru a fi mai moi la format sarmalutele. Se aseaza intr-o oala pentru fiert, se adauga apa, daca doriti si 2-3 linguri de bulion. Se acopera si se lasa pe cuptos sa fiarba. Spre sfarsit prind un gust deosebit daca le bagati in cuptor si le mai lasati acolo sa se coaca aproximativ 30 de minute. Asemeni ardeilor umpluti si sarmalutele se pot manca adaugand smantana si mamaliguta. Pofta buna!

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com

Punctează această reţetă

Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent..

abuz

anonymous

Binisor

abuz

anonymous

Nu ou nu faina

abuz

anonymous

Excelente

abuz

anonymous

Foooooarte bune

abuz

anonymous

Foarte gustoase

abuz

anonymous

Pare sa fie gustoase!

abuz

anonymous

Excelente

abuz

anonymous

Mmmm ca la Mama acasa :)

abuz
  • pagina 1 / 2