-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete de mancaruri cu patrunjel
-
Rețete morcov și pătrunjel
-
Parjoale din legume
Parjoale din legume
Preparare
-
Zarzavatul spalat si curatat il punem la fiert. Tot la fel procedam si cu orezul,il fierbem ,scurgem apa in care a fiert si il lasam la racit.
-
Dupa ce zarzavatul a fiert,il pasam mai grosier cu o furculita, apoi adaugam faina, sarea, piperul, orezul si patrunjelul tocat marunt.
-
Amestecam bine si cu palmele umede formam parjoalele pe care le trecem prin pesmet.
-
Cand le-a terminat de modelat,le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos, apoi le lasam pe prosoape de hartie sa scapam de uleiul in exces.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete